Communicatie

Wie ben je? Waarin ben jij uniek? Wie zijn je (potentiƫle) klanten?

Om jouw imago te versterken en jouw merk meer naamsbekendheid te geven, is het uitdragen van de juiste boodschap mét de juiste middelen essentieel. Hiervoor gaan we samen met jou kijken naar het karakter van je bedrijf. Wie ben je? Waarin ben jij uniek? Wie zijn je (potentiële) klanten? Wat wil je uitstralen. Dit vertalen we in de centrale communicatieboodschap voor jouw bedrijf of organisatie. Als we de kern te pakken hebben, kunnen we dit vertalen in teksten, beeld en online én offline communicatiemiddelen.

 

Communicatieadvies

De juiste vragen stellen. Daar gaat het om bij goed communicatieadvies. Deze vragen zijn nodig om een totaalplaatje te krijgen van wie je bent, wie je wilt zijn en wie je wilt bereiken. We stellen een paar concrete doelen met je op en adviseren je hoe je deze doelen kunt bereiken. Van advies tot de uitwerking trekken we in dit proces met je op.

 

Teksten

In de teksten voor jouw website, brochures, advertenties en in je berichten via social media is het belangrijk dat de toon én de kern van je boodschap gelijk zijn. Daarin ben je herkenbaar, professioneel én werk je via alle kanalen aan het visitekaartje naar buiten toe. Onze tekstschrijver helpt je om je boodschap helder te krijgen en te werken aan een professioneel en onderscheidend verhaal.

 

Fotografie

Professionele fotografie draagt bij aan het verhaal dat je wilt vertellen. Door herkenbare beelden laat je een stuk van de persoonlijkheid van je bedrijf of organisatie zien. Beelden geven jouw verhaal een extra dimensie en versterken het plaatje dat mensen van je hebben. Graag brainstormen we met je over het beeld dat je wilt laten zien en vertalen dit naar concrete foto's.

Informatie aanvraag

Bel. 0561 61 71 00
Stuur een app'je
Verstuur bestanden