De diverse specialisaties op het gebied van ontwerp, concept, imago, webdesign, drukwerk en promotiemateriaal zijn bij Groenewold Media BV geclusterd tot een full-service reclamebureau. Van advies tot ontwerp, van ontwerp tot drukwerk of elke andere denkbare promotievorm.

Maak vrijblijvend een afspraak, en laat u informeren over nieuwe communicatie mogelijkheden voor uw product of dienstverlening.

logo ontwerp

Zonder gedoe een passende indentiteit voor uw bedrijf, product of dienstverlening? Groenewold Media heeft de kennis en de middelen om samen met u een passende en doeltreffende indentiteit te creëren.

onderscheidend

Mensen hebben bepaalde verwachtingspatronen hoe dingen er uit moeten of zullen zien. In de communicatie naar je doelgroep kun je hier eenvoudig gebruik van maken, door je anders te gedragen.

bedrijfsformule

Uitgangspunt voor de marketing van nu en vooral van de toekomst, is dat u de klant toegevoegde waarde biedt en u hem begeleidt in zijn koopproces. Dit start met het feit dat u snapt wat het probleem van de klant is.

visuele identiteit

De huidige markt vraagt continu om nieuwe ideeën en onderscheidende producten en oplossingen. Ideeën omtrent het vermarkten van een product of dienst, beginnen vaak met een kort en intensief gesprek/ korte brainstorm met de klant.

outdoor media

Gezien worden door middel van diverse promotions zoals reclameborden, posters, reclamedoeken, autoreclame en noem maar op. Dit bijna op elke ondergrond of object.

online marketing

Het gemak en snelheid van (online)publicatie, communicatie en automatisering past bij de huidige generatie ondernemers. Bel Groenewold Media en maak gebruik van deze tools en vaardigheden.

webdesign

Iedere onderneming is uniek. Daarom maakt Groenewold Media uw website volledig op maat. Samen met u denken we mee wat het doel is van uw website en zorgen we ervoor dat u gevonden wordt, en uw bezoekers ook uw nieuwe klanten kunnen worden.

strategie

Alleen met een leuke lay-out van je website ben je nog niet klaar, om je doelstellingen te bereiken. Je zult inhoud (content) en een strategie nodig zijn om online succesvol te zijn.

promo materiaal

Op events, beurzen, open huis en dergelijke gelegenheden wil je als organisatie vaak even wat extra aankleding of promotions aanbrengen. Origineel promo materiaal maakt het het verschil in beleving en actie.

Poster ontwerp

Een poster met pakkend beeldmateriaal, de juiste uitstraling en beknopte informatie kan een boodschap goed overbrengen richting de doelgroep. Een poster nodig die zijn werk doet?

mogelijkheden

We zijn geen internetbedrijf die standaard zaken verkoopt. Bij Groenewold Media kunt u onderscheidende producten, ideeën en oplossingen vinden.

merk

Of ook wel „branding” genoemd. Met een goede corporate- of productbranding sta je sterker in de markt en is je bedrijf of product beter beschermd tegen imitatie en concurrentie. Wij vertellen u graag meer, en maken van uw merk een succes.

Portfolio

Brochure
Bed en Brochje

Mini folder
Zeilschool de Kikkert

Logo ontwerp
Sjoch Es

Logo ontwerp
Q-Potato

Restyling
Ten Brinke BV

Huisstijl
Zeels

Huisstijl
Gebloemt

Folder
Schildersbedrijf Kampen

Labels en zakken
Bruinsma worstenmakerij

Folders en mappen
Nieuwkoop

Etiketten
Frisdrank

Verpakking
Theedoosjes

Het starterspakket voor de startende ondernemer

Voor de startende ondernemer hebben wij een speciaal starterspakket met een gunstig starterstarief. Met dit starterspakket op maat, kan elke startende ondernemer zich op een professionele en onderscheidende manier presenteren. In dit pakket zit de ontwikkeling van het logo, huisstijl, ontwerp en bouw van de website.

Bent u geinteresseerd en wilt u een goede start maken?

Maak vrijblijvend een afspraak, en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw onderneming.

Contact

T. (0514) 56 59 90
E. info@groenewold.media

Gesloten

Vandaag waren wij geopend tot 17:00u

Storing melden?

Sociaal betrokken

Volgen mag maar onderscheiden is beter.

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Webdesign
Ontwerp
Print
Contact