Een fraai stukje print- of drukwerk nodig? Van een print op een mooie papiersoort tot aan een brochure of promotieartikel.

Of het gaat om een bestaand ontwerp of om een nog te realiseren ontwerp of opmaak. Wij hebben alle expertise in huis voor elk passend resultaat.

upload en print

Mail of upload uw te printen bestanden naar Groenewold Media printservice. Wij boordelen uw bestanden en nemen contact met u op betreffende de mogelijkheden, aantallen en prijs.

familiedrukwerk

Net even wat anders dan een standaard kaartje? Wij hebben alles in huis om unieke kaarten naar wens te maken. Maar ook boeken vol met unieke voorbeelden van bekende merken.

posters op formaat

Een foto uitvergroten? of een poster wilt laten printen kunnen wij als geen ander. Uw foto’s of bestanden levensgroot geprint op diverse standaard, maar ook afwijkende formaten en papiersoorten.

inbinden

Wilt u het druk- of printwerk laten afwerken zoals inbinden, plastificeren, vouwen, snijden, nieten, rillen, perforeren. Vraag naar de mogelijkheden.

drukwerk

Onze persen drukken en printen van alles. Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, folders, flyers, leaflets, brochures en nieuwsbrieven. Nog wat vergeten? Zeg het maar, we kunnen het vast en zeker maken.

presentatie

Op de beurs? Of gewoon lekker opvallen met een aanbieding? Voor elk event of gelegeheid is er een passend product te maken. Zoals roll-up banners, reclameborden, beachflags, spandoeken, stoepborden, vlaggen en banieren.

interieurdoek

Een mooie afbeelding of reclame aan de muur met eigentijdse uitstraling. Hoge kwaliteit stretchdoek voorzien van print, gespannen in een strakke lijst. Op ieder gewenste formaat en uitvoering leverbaar.

stickers

Een sticker is vaak een full color bedrukte folie of bedrukt zelfklevend vinyl. En zijn in oneindig veel variaties verkrijgbaar. Zowel voor indoor als outdoor en in elk gewenst formaat. Verwijderbaar of permanent.

panelen en borden

En mooi presentatiepaneel of juist een opvallend bordreclame nodig? Wij realiseren het! Van ontwerp tot productie,en op alle soorten materiaal van klein tot groot, op elk gewenst formaat.

Inbinden

Printen

Poster

Folder
Pak n Bak

Stickers

Drukwerk
Mocca d'Or

Handleiding
Thermostaat Essent

Drukwerk
De Friese Meren

Drukwerk
IJB Groep

Brochures
AVK plastics

Folders
Turfskip

Stickers
Axtra

Het starterspakket voor de startende ondernemer

Voor de startende ondernemer hebben wij een speciaal starterspakket met een gunstig starterstarief. Met dit starterspakket op maat, kan elke startende ondernemer zich op een professionele en onderscheidende manier presenteren. In dit pakket zit de ontwikkeling van het logo, huisstijl, print en bouw van de website.

Bent u geinteresseerd en wilt u een goede start maken?

Maak vrijblijvend een afspraak, en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw onderneming.

Contact

T. (0514) 56 59 90
E. info@groenewold.media

Gesloten

Vandaag waren wij geopend tot 17:00u

Storing melden?

Sociaal betrokken

Volgen mag maar onderscheiden is beter.

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Webdesign
Ontwerp
Print
Contact