Zonder gedoe een passende indentiteit voor uw bedrijf, product of dienstverlening? Groenewold Media heeft de kennis en de middelen om samen met u een passende en doeltreffende indentiteit te creëren.

website op maat

Wat is het doel van uw website? Groenewold Media maakt onderscheidende, vindbare en vooral effectieve website met een gebruiksvriendelijk CMS beheersysteem.

goed vindbaar

De optimlaisatie en vindbaarheid van de website is eenvoudig via ons cms-systeem te sturen en te volgen. Gekoppelde zoekresultaten zijn de webaplicatie te bedienen.

responsive

De nodige aandacht voor de nieuwste technieken, doelstelling en onderscheidendheid van de website. Dit zowel voor mobiele apparatuur als desktops en touchscreens.

gebruiksvriendelijk

Groenewold Media BV biedt op maat gemaakte combinaties van desktop en mobiele websites, die eenvoudig vanuit één beheersysteem worden bijgehouden. In één klik publiceren is voldoende, om uw boodschap via de website en eventuele social media te delen.

webapplicaties

Op maat gemaakte webapplicaties verbeteren het verkoop- communicatieproces en service, automatiseren administratieve handelingen en verhogen de efficiency. Enkele voorbeelden van webapplicaties zijn; dealer login, klanten spaarsysteem en vele backoffice integratie systemen.

webshop

Een goede webshop valt of staat met gebruikersgemak. Een juiste combinatie van vindbaarheid, presentatie van, en informatie over het product, samen met de eenvoud van bestellen maken de webshop.

snelheid

Alleen met een leuke lay-out van je website ben je nog niet klaar. Snelheid is erg belangrijk. Voor uw bezoeker maar ook voor de zoekresultaten.

domeinnaam

Een goede domeinnaam helpt bij het vinden van uw website. Wij adviseren de bedrijfsnaam. Er zijn vele mogelijkheden. Is uw website meertalig? Wat is uw doelgroep? Denk goed na of neem contact met ons op. Dan adviseren wij u graag.

open source

Wordpress, Joomla. Veel opties, héél veel opties, te veel opties. Als ondernemer wilt u zich bezig houden met ondernemen. Niet met de handleiding van uw website. Ons CMS bied de uitkomst.

Portfolio

G+W Strassenkappen

Responsive website

G+W is een groothandel in kunststof straatpotten en op dit gebied één van de grotere spelers in Duitsland. Straatpotten worden in wegen geïnstalleerd zodat ondergrondse gas- en waterleidingen en ondergrondse brandkranen kunnen worden bediend.

Bekijk de website

Schildersbedrijf Kampen

Eenvoudig en overzichtelijk

"Wij hebben weinig affiniteit met de digitale wereld". Groenewold Media heeft ons verhaal omgezet naar een mooie en effectieve site! De combinatie met overige communicatie en promotions, zoals een mailing op papier bleek een succes!

Bekijk de website

Ten Brinke B.V.

Responsive website

Een heldere en gestroomlijnde communicatie naar de vaste klanten en nieuwe potentiële klanten via de website, nieuwsbrieven en overige communicatiemiddelen zijn erg belangrijk voor Ten Brinke BV.

Bekijk de website

Zeels

Rustig, sfeer en modern

Als ondernemer moet je blijven vernieuwen! Hester is een doorgewinterde ondernemer. Hester weet als geen ander wat er nodig is om haar bedrijf gezond en vernieuwend te houden.

Bekijk de website
uitvaartboersma.nl
bekkenfysio.frl
desudwester.nl
gw-strassenkappen.de
sjinkieknegt.nl
mbhc.nl
tenbrinkebv.nl
gebloemt.nl
graszaadshop.com
histoparts.com
bruinsmaadvocaten.nl
minerva.pro
blooming.nl
zwembadlemmer.nl
itdr.nl
dehegefonnen.nl
cultuurmakelaar-gs.nl
alitasborduurpatronen.nl
balanss.nl
janarendhaitsma.nl
vanrhee.nl
axtra.nl
zuidbroekverhuur.nl
zeels.nl
speerstra.nl
foekema.com
elegrass.com
ontwerpverpakking.nl
sjoch.es
frankotmachines.nl
eizersterq.nl
exailor.nl
schildersbedrijfkampen.nl

Het starterspakket voor de startende ondernemer

Voor de startende ondernemer hebben wij een speciaal starterspakket met een gunstig starterstarief. Met dit starterspakket op maat, kan elke startende ondernemer zich op een professionele en onderscheidende manier presenteren. In dit pakket zit de ontwikkeling van het logo, huisstijl, ontwerp en bouw van de website.

Maak vrijblijvend een afspraak, en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw onderneming.

Contact

T. (0514) 56 59 90
E. info@groenewold.media

Gesloten

Vandaag zijn wij geopend vanaf 8:30u

Sociaal betrokken

Volgen mag maar onderscheiden is beter.

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Webdesign
Ontwerp
Print
Contact